ads2

ads3

norge håndball

Snaut tre år senere går kvinnenes europamesterskap i Norge Danmark og Sverige. Målvakt Katrine Lunde 41 vartet opp med en praktkamp.


Norge Mot Vm Semifinale Handball Dagbladet No Handball

Norge får kanskje et nytt lag i sin pulje i håndball-EM for menn i januar.

. Norge får superenkel åpning. Håndball-VM kvinner hovedrunden gruppe 2 i Castellón Spania torsdag 1. IHF-president Hassan Moustafa sto for.

Wilfa er et norskeid selskap som ble etablert i 1948 og er i dag en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler til de tusen hjem. Romania mangler sin store stjerne Cristina Neagu i mesterskapet. Norge trenger minst ett poeng mot Nederland for å gå videre men uavgjort kan vise seg ikke å holde.

Camilla Herrem og Stine Bredal Oftedal løftet sammen VM-pokalen i 2015. Derfor ser det ikke ut som rumenerne vil være noen trussel mot Norge denne gangen. Sverige gjorde jobben i håndball-VM med 34-30 over Romania.

Litauen risikerer å bli kastet ut av mesterskapet på grunn av ubetalte regninger. Norge fortsetter VM mot Iran søndag og Romania tirsdag. Iranerne debuterte i VM med 11-39 3-20 mot rumenerne.

Slik spilles VM i desember. Håndball-EM for menn i 2026 skal arrangeres i Skandinavia. Hun har valgt å ta en landslagspause på vel et halvår.

Norge Puerto Rico 43-7 21-3 Ciutat de Castelló Ca. Slik spilles håndball-VM 2021. Nederland - Norge 34-37 17-17 De norske håndballjentene er klare for VM-kvartfinale etter å ha slått Nederland 37-34 i en svært nervepirrende batalje mandag kveld.

Norge - Romania - Helt sykt Norge hadde full kontroll i VM-oppgjøret mot Romania og avanserer komfortabelt til hovedrunden. Det betyr en svært enkel åpning for Norge før det tetner seg til i Spania. Håndballjentenes VM er utvidet til 32 lag.

11662 likes 27 talking about this.


Nora Mork Of Norway Shoot Penalty Throw During The Golden League Sport Event Handball League


Pin Pa Sport


Camilla Herrem Of Norway Looks Dejected After Defeat In The 2013 Women S Handball Norway Handball


Camilla Herrem Handball Norway Handball

LihatTutupKomentar

ads1

close